انتصاب مدیر هسته گزینش دانشگاه لرستان به‌عنوان دبیر شورای هم‌اندیشی هسته‌های گزینش دستگاه‌های اجرایی لرستان

۱۴۰۲/۰۳/۱۳

بهروز دریکوند، مدیر هسته گزینش دانشگاه لرستان به‌عنوان دبیر شورای هم‌اندیشی هسته‌های گزینش دستگاه‌های اجرایی استان لرستان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مدیر هسته گزینش استانداری لرستان (آذر عزیزی)، با صدور حکمی، بهروز دریکوند، مدیر هسته گزینش دانشگاه لرستان را به مدت یک سال، به‌عنوان دبیر شورای هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی استان لرستان منصوب کرد.

در حکم انتصاب مدیر هسته گزینش استانداری لرستان خطاب به بهروز دریکوند آمده است: «تلاش روزافزون جنابعالی در راستای تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی و اجرایی‌شدن سیاست‌های دولت مردمی در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و تحت رهنمودهای حکیمانه حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را از درگاه پروردگار متعال خواستارم».

۱۴۰۲/۰۳/۱۳ - ۱۴:۵۳