آخرین نشست سلسله نشست‌های «جدال دو اسلام» برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۱۰

آخرین نشست سلسله نشست‌های تأملی در اندیشه امام (ره) با محوریت کتاب «جدال دو اسلام» در سالن شهیدرشوند دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، سلسله نشست‌های تأملی در اندیشه امام خمینی (ره) با محوریت کتاب جدال دو اسلام، اثر پژوهشگر فقید جبهه انقلاب، زنده‌یاد روح‌الله نامداری، با هدف آشنایی دانشجویان با یکی از نقاط ثقل اندیشه امام (ره)، «جدال اسلام ناب محمدی (ص) با اسلام آمریکایی»، برگزار شد.

در این سلسله نشست‌ها، ابوذر بهاروند، پژوهشگر حوزه علوم انسانی، مدیریت حلقه مطالعاتی را بر عهده داشتت و به ابهامات دانشجویان درباره مختلف پاسخ داد.

این سلسله نشست‌ها با مدت زمان شش ساعت در سه جلسه، توسط دانشجویان دغدغه‌مند، با حمایت و پشتیبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۲/۰۳/۱۰ - ۱۱:۳۴