دوره مربیگری بدمینتون بانوان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۱۰

دوره مربیگری درجه 3 هیئت بدمینتون استان لرستان، ویژه بانوان، با حضور بیش از 50 شرکت‌کننده در سالن ولیعصر(عج) دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دوره با تدریس زهرا کریم‌بیگی، مربی درجه یک فدراسیون بدمینتون کشور با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم ورزشی و تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، هیئت بدمینتون استان لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) برگزار شد.

همچنین، دوره مذکور، با همیاری اقبالی، رئیس هیئت بدمینتون استان لرستان و والی‌زاده، داور بین‌المللی فدراسیون جهانی بدمینتون، از سوم تا هفتم خردادماه سال جاری برگزار شد.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۲/۰۳/۱۰ - ۰۵:۵۸