برگزاری سومین نشست هیئت مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه

۱۴۰۲/۰۳/۰۹

سومین نشست اعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان با دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد اعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان، گزارش فعالیت‌های انجام شده توسط کانون و برخی مهم‌ترین مطالبات صنفی، بیان شد.

این مطالبه مطرح شد که بازنشستگان دانشگاه لرستان همچون شاغلان بتوانند خدمات بیمه تکمیلی دانشگاه داشته باشند.

همچنین بازنشستگان دانشگاه همچون شاغلان بتوانند از خدمات رفاهی (رفاهیات) دانشگاه لرستان با استناد به ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1402 و برنامه هفتم توسعه، بهره‌مند شوند.

این مطالبات و پیشنهادها، مورد موافقت دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان قرار گرفت.

اعضای هیئت مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان در این نشست اعلام آمادگی کردند کانون خدمات مشاوره‌ای رایگان به بخش‌های مختلف کاری دانشگاه لرستان (انتقال تجربیات) انجام بدهد.

کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان در تهیه و تدوین تاریخ شفاهی دانشگاه لرستان نیز مشارکت خواهد داشت.

یکی از برنامه‌های پیشنهادی کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان آن است که از پیشکسوتان بازنشست‌شده دانشگاه لرستان با حضور رئیس این دانشگاه، سرکشی شود.

۱۴۰۲/۰۳/۰۹ - ۱۰:۴۱