نشست هم‌اندیشی معاون فرهنگی دانشگاه لرستان با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۰۹

نشست هم‌اندیشی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با رئیس و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست در تداوم سلسله نشست‌های معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با رؤسای دانشکده‌های این دانشگاه به‌منظور تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اعضای هیئت علمی دانشکده‌ها برگزار شد.

در این نشست، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان بر ارتقاء و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اعضای هیئت علمی دانشکده‌های دانشگاه لرستان متناسب با چارچوب‌های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد.

دکتر حیاتی، تصریح کرد: «رسالت یک استاد دانشگاه علاوه بر آموزش و پژوهش، تعلیم و تربیت در زمینه فرهنگی و اجتماعی برپایه ارزش‌های سبک زندگی ایرانی، اسلامی است».

وی، تأکید کرد: «استاد تراز انقلاب اسلامی، استادی است که از هرنظر برای دانشجو الگوست».

در این نشست، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و دکتر علی‌حیدر نصرالهی، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند و دیدگاه ها و راهکارهای خود را در راستای تقویت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی این دو دانشکده، بیان کردند.

همچنین، اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان نقطه‌نظرات خود را بیان کردند.

نشست مذکور در حوزه ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۲/۰۳/۰۹ - ۰۹:۵۱