نشست مدیران امور شاهد و ایثارگران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۰۸

نشست مدیران امور شاهد و ایثارگران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور از جمله دانشگاه لرستان با حضور دکتر علیرضا دودمان، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی محمدی‌ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان نیز در این نشست شرکت کرد.

در نشست مذکور، مدیران امور شاهد و ایثارگران دانشگاه های منطقه پنج کشور درباره انتقال تجربیات امور شاهد و ایثارگران دانشگاه ها به یکدیگر، راهکارهای مشارکت هرچه کیفی تر دانشجویان شاهد و ایثارگر در المپیادهای فرهنگی، ورزشی مختص این دانشجویان، ساختار جدید امور شاهد و ایثارگران دانشگاه‌ها که این ساختار با تکیه بر سه رکن اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان خواهد بود و سایر موضوعات حوزه‌های کاری، گفت‌وگو کردند.

از نظر تقسیم‌بندی، استان‌های لرستان، کرمانشاه، ایلام و کردستان، استان‌های منطقه پنج وزارت علوم محسوب می‌شوند.

۱۴۰۲/۰۳/۰۸ - ۱۰:۵۴