تجلیل از برگزیدگان سومین جشنواره اقوام ایران زمین با حضور قائم‌مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۳/۰۷

برگزیدگان سومین جشنواره سراسری اقوام ایران‌زمین با حضور دکتر رشید جعفرپور، قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، به میزبانی دانشگاه لرستان، تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، آیین پایانی سومین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، روز یکشنبه، 7 خردادماه با حضور دکتر جعفرپور، قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) و برخی مدیران جهاد دانشگاهی استان لرستان، مرکز لرستان‌شناسی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان و استانداری لرستان در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این آیین، خانواده معظم شهید روح‌اله عجمیان، تجلیل شد.

نمایشگاه آثار برگزیده و لباس‌های محلی نیز در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برپا شد که از برنامه‌های این جشنواره بود.

همچنین، علاوه بر تجلیل از داوران بخش‌های مختلف جشنواره، برگزیدگان این جشنواره نیز تجلیل شدند.

برنامه‌های مختلفی از جمله نمایش ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای، حماسه‌خوانی استاد پاکدل و موسیقی محلی نیز اجرا شد.

اسامی برگزیدگان:

1_ سیدعلی رضویان؛ نفر اول بخش عکس.

2_ طاهره منصورنژاد؛ نفر دوم بخش عکس.

3_ فرید آزادی؛ نفر سوم بخش عکس.

بخش تایپوگرافی:

نفر اول؛ بهمن شمس.

ستاره عامری؛ نفر سوم.

عاطفه امیدی؛ نفر دوم.

از دکتر علی نوری، دبیر علمی جشنواره مدکور و عارف حیدری، کارشناس اجرایی جشنواره تجلیل شد.

از طراح لباس اقوام، منصوره میر تجلیل شد.

از بهزاد پاکدل و مسئولان هیئت‌های پلهوانی و زورخانه ای هم تجلیل شد.

۱۴۰۲/۰۳/۰۷ - ۱۴:۴۵