قائم‌مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان بازدید کرد

۱۴۰۲/۰۳/۰۷

قائم‌مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از سراهای دانشجویی سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 7 خردادماه، دکتر رشید جعفرپور، قائم‌مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وارد دانشگاه لرستان شد تا در سومین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین شرکت کند.

وی، اولین برنامه سفر کاری خود را حضور در مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان قرار داد و با حضور در مزار شهدای دانشگاه لرستان و قرائت فاتحه، به مقام شهدای سرافراز ایران اسلامی، احترام گذاشت.

سپس، دکتر جعفرپور از بخش‌های مختلف سراهای دانشجویی سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید و با تعدادی از دانشجویان ساکن سراها، گفت‌وگو کرد.

در این بازدید، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سایر مدیران حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی این دانشگاه حضور داشتند.

۱۴۰۲/۰۳/۰۷ - ۱۳:۳۷