دیدار رئیس دانشگاه لرستان و هیئت همراه با خانواده معظم شهید علی‌حیدر قاسمی

۱۴۰۲/۰۳/۰۷

رئیس دانشگاه لرستان و هیئت همراه راهی منزل علی قاسمی، یاور علمی دانشگاه لرستان و فرزند شهید سرافراز علی‌حیدر قاسمی شدند و با این خانواده معظم شهید، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، شامگاه یکشنبه، 7 خردادماه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی محمدی‌ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان، حسین سهرابی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور ایثارگران و جمشیدی، کارشناس امور شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، راهی منزل علی قاسمی، یاور علمی دانشگاه لرستان و فرزند شهید والامقام علی‌حیدر قاسمی شدند و با این خانواده، دیدار و گفت‌وگو کردند.

علی قاسمی، مدتی است در بستر بیماری است که رئیس دانشگاه لرستان و هیئت همراه در این دیدار از وی عیادت کردند.

همچنین، رئیس دانشگاه لرستان و هیئت همراه با همسر شهید والامقام علی‌حیدر قاسمی نیز گفت‌وگو کردند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این دیدار، با استناد به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، پاسداشت یاد و خاطره شهیدان و سرکشی از خانواده‌های معظم شهیدان را رسالتی مهم و همگانی دانست.

۱۴۰۲/۰۳/۰۷ - ۲۳:۱۶