کسب سه مقام توسط سه دانش‌آموز دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان در مسابقات استانی «امید فردا»

۱۴۰۲/۰۳/۰۶

سه دانش‌آموز از دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان، توانستند سه مقام در جشنواره استانی فرهنگی، هنری «امید فردا» کسب کنند و در جمع برگزیدگان این رقابت‌ها قرار گیرند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اسامی دانش‌آموزان برگزیده دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان در مسابقه استانی امید فردا (جشنواره فرهنگی، هنری) به این شرح است:

1_ مدیا داوودی؛ پایه دهم، مقام اول رشته موسیقی سنتور.

2_ آناهیتا شریفی منفرد؛ پایه دهم، مقام اول رشته طراحی با زغال.

3_ پارمیدا فرهمند؛ پایه دهم، مقام دوم رشته طراحی با مداد.

گفتنی است مسابقات امید فردا، مسابقات فرهنگی، هنری هستند که توسط وزارت آموزش و پرورش در سطح کشور (استان‌ها) برگزار می‌شوند.

این جشنواره با هدف شناسایی مهارت‌های فرهنگی، هنری دانش‌آموزان و حمایت از این مهارت‌ها برگزار می‌شود.

سه دانش آموز دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان با این موفقیت به مرحله کشوری مسابقات امید فردا راه یافتند.

۱۴۰۲/۰۳/۰۶ - ۰۸:۳۷