آیین پایانی سومین جشنواره «اقوام ایران‌زمین» در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۳/۰۶

آیین پایانی سومین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز یکشنبه، 7 خردادماه سال جاری، ساعت 10 صبح در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

بخش‌های متنوع این برنامه عبارتند از: تقدیر از برگزیدگان، برپایی نمایشگاه آثار برگزیده، برپایی نمایشگاه لباس‌های تلفیقی سنتی، برپایی نمایشگاه فرهنگ و اقوام ایران‌زمین، اجرای گروه موسیقی، اجرای گروه آیینی استاد بهزاد پاکدل و اجرای گروه ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای.

آیین پایانی سومین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، با همکاری مرکز لرستان‌شناسی، دانشگاه لرستان، جهاد دانشگاهی لرستان، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان برگزار می‌شود.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این آیین، شرکت کنند.

۱۴۰۲/۰۳/۰۶ - ۰۶:۲۱