پرهیز از اسراف و دورریز غذای سلف سرویس‌های دانشجویی دانشگاه لرستان با نصب ظرف‌های جدید

۱۴۰۲/۰۳/۰۲

با تمهیدات اندیشیده‌شده توسط دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، برای جلوگیری از اسراف و دورریز غذای دانشجویان، ظرف‌های مخصوص و جدید حاوی غذا در سلف سرویس قرار داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دانشجویان بعد از دریافت غذای خود می‌توانند قبل از صرف غذا براساس نیاز خود، اگر بخشی از غذا مازاد باشد آن‌را به‌صورت دست‌نخورده و سالم درون ظرف مدنظر قرار دهند.

همچنین اگر دانشجو بخواهد غذای بیشتری مازاد بر غذای دریافت شده استفاده کند می‌تواند غذای خود را از این ظرف ها تهیه نماید.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در گفت وگو با خبرنگار ما بخشی از این اقدام را در راستای تقویت مباحث فرهنگ‌سازی درباره پرهیز از اسراف و دورریز غذا بیان کرد.

۱۴۰۲/۰۳/۰۲ - ۱۱:۰۳