برگزاری جشن روز دختر با حضور رئیس دانشگاه لرستان توسط کانون دانشجویی قرآن و عترت

۱۴۰۲/۰۳/۰۱

کانون دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه لرستان جشن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر را با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و استقبال دانشجویان دختر دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، اول خردادماه، این جشن دانشجویی با عنوان «لبخند خدا» برگزار شد.

جشن با حمایت و برنامه‌ریزی مدیریت پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کند برگزار شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان در این جشن در سخنانی، فرارسیدن روز دختر را به دانشجویان دختر دانشگاه لرستان تبریک گفت.

همچنین، دکتر نظری در بخش صندلی داغ این جشن شرکت کرد و به پرسش‌های متنوع دانشجویان دختر پاسخ داد.

از دیگر بخش‌های این جشن دانشجویی، اجرای گروه سرود، استندآپ‌کمدی، روایتی از زندگی یک بانوی موفق، مسابقه و اهدای جایزه بود.

۱۴۰۲/۰۳/۰۱ - ۲۰:۲۱