نشست کارگروه دانشگاهی طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۳۱

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی کارگروه دانشگاه لرستان برای اجرای طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان دانشگاه‌های استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، رئیس این کارگروه، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان است.

در نشست کارگروه مذکور که در اتاق کار معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد بر تقویت هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای مطلوب طرح تأکید شد.

مجری اجرای این طرح پژوهشی، مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان است.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، دکتر فضل‌اله میردریکوند است.

این طرح از نوع ملی است و در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور اجرا می شود.

طرح با هدف بررسی سبک زندگی دانشجویان و ارتقای سلامت روانی، اجتماعی آن‌ها اجرا می‌شود.

اعضای کارگروه طرح مذکور در دانشگاه لرستان عبارتند از: معاون دانشجویی دانشگاه لرستان (دکتر شاهین)، مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان (دکتر میردریکوند)، مدیر حوزه ریاست دانشگاه لرستان (دکتر رهنما)، مدیر امور اداری دانشگاه (محمدی)، مدیر حراست دانشگاه (عباسی)، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه (دکتر مهرداد) و مدیر امور آموزش دانشگاه (دکتر طاهری گراوند).

۱۴۰۲/۰۲/۳۱ - ۰۹:۰۸