حضور معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در سرای دانشجویی و تبریک روز دختر

۱۴۰۲/۰۲/۳۱

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان با حضور در سرای دانشجویی حضرت ولیعصر (عج) دانشگاه لرستان، فرارسیدن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر را به دانشجویان دختر تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر شاهین، علاوه بر تبریک روز دختر و گفت‌وگو با دانشجویان دختر درباره وضعیت زیست دانشجویی در سراهای دانشجویی، به‌مناسبت روز دختر، هدایایی به دانشجویان دختر سرای دانشجویی حضرت ولیعصر (عج) دانشگاه لرستان اهداء کرد.

در این دیدار مناسبتی، محسن ماسوری، رئیس اداره سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.

در هفته‌های اخیر، یکی از برنامه‌های کاری دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، حضور در سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان و گفت‌وگو با دانشجویان دختر و پسر ساکن سراها، بوده است.

۱۴۰۲/۰۲/۳۱ - ۰۵:۴۶