اهدای کتاب توسط اساتید هندی به رئیس دانشگاه لرستان و مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی این دانشگاه

۱۴۰۲/۰۲/۳۱

تعدادی از اساتید زبان و ادبیات فارسی کشور هندوستان، دو کتاب نوشته‌شده توسط این اساتید را به‌عنوان هدیه به رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) و مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان (دکتر غلام‌حسین حسینی) اهداء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این روزها که مصادف با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است تعدادی از اساتید زبان و ادبیات فارسی برخی دانشگاه‌های کشور هندوستان، مهمان دانشگاه لرستان بودند تا ارتباطات و تبادلات علمی دانشگاه لرستان با دانشگاه‌های کشور هندوستان در زمینه زبان و ادبیات فارسی، تقویت شود و گسترش یابد.

در نشست مشترکی که این اساتید با دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان برگزار کردند دو کتاب که توسط اساتید هندی نوشته شده است به رئیس دانشگاه لرستان و مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان اهداء شد.

اسامی کتاب‌ها:

1ـ نهادهای تصوف؛ نویسنده: دکتر مسرت پروین‌موسوی.

2ـ تاریخ و تحول روزنامه‌نویسی فارسی در هند و ایران؛ نویسنده: دکتر سیدغلام نبی‌احمد.

۱۴۰۲/۰۲/۳۱ - ۰۵:۲۸