جشن دانشجویی روز دختر برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۳۱

جشن دانشجویی جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، با حضور رئیس دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این جشن، روز یکشنبه، 31 اردیبهشت‌ماه (روز دختر)، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و حجت الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این جشن دانشجویی که در اتاق جلسات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، گفت: «از نگاه قرآن کریم، نقش دختران در خانواده و جامعه، یک نقش بسیار مهم است».

دکتر نظری، تشریح کرد: «در قرآن کریم، نقش‌های مهمی برای زنان و دختران در قالب داستان‌هایی همچون حضرت موسی (ع)، بیان شده است».

وی اظهار داشت: «گاهی نقش یک دختر همچون داستان حضرت موسی (ع) یک نقش نجات‌دهنده و اثرگذار داشته باشد».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد: «از نگاه توحیدی و دینی، دختران با بهره‌مندی از بصیرت و درایت، در هدایتگری جامعه به سوی فضیلت، کمال و اخلاق، نقش اثرگذاری دارند».

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز در سخنانی، شخصیت حضرت معصومه (س) را الگوی کامل دختران در همه ابعاد زندگی دانست.

گفتنی است در این جشن دانشجویی، کیک جشن سالروز ولادت حضرت معصومه (س) در بین دانشجویان توزیع شد.

۱۴۰۲/۰۲/۳۱ - ۱۳:۲۲