آیین بزرگداشت فردوسی در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۲۸

آیین بزرگداشت فردوسی در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، شامگاه چهارشنبه، 27 اردیبهشت‌ماه، آیین بزرگداشت فردوسی با حضور جمعی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار شد.

دکتر علی نوری، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه لرستان (مدیر مرکز لرستان شناسی) و حجت الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این آیین، در سخنانی، اهمیت شاهنامه و اثرگذاری فردوسی در صیانت از زبان فارسی را تشریح کردند.

اجرای تئاتر، شاهنامه‌خوانی (توسط استاد پاکدل)، برگزاری مشاعره و مسابقه برای دانشجویان از بخش های دیگر این آیین مناسبتی بود.

آیین بزرگداشت فردوسی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

25 اردیبهشت ماه به عنوان روز بزرگداشت فردوسی نام گذاری شده است.

۱۴۰۲/۰۲/۲۸ - ۱۵:۰۴