برگزاری اردوی زیارتی قم ویژه دانشجویان دختر فعال مذهبی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۲/۲۸

در آستانه سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، تعداد 120 دانشجوی دختر فعال مذهبی دانشگاه لرستان، توسط هیئت دانشجویی رایة‌العباس (ع) این دانشگاه، در قالب طرح «حامیم»، به اردوی زیارتی، فرهنگی، اجتماعی قم اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز پنجشنبه، 28 اردیبهشت ماه، مرضیه نجفی‌منفرد، مسئول واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، به خبرنگار ما گفت: «این اردو با هدف تشویق دانشجویان دختر فعال مذهبی، فرهنگی، برگزار شده است».

نجفی‌منفرد، توضیح داد: «اردو با پیگیری حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حاتمی کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود».

وی اظهار داشت: «این اردو برای روزهای پنجشنبه و جمعه، 28 و 29 برنامه‌ریزی شد تا تداخل با کلاس‌های آموزشی و درسی دانشجویان نداشته باشد».

مسئول واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، تشریح کرد: «در این اردو، دانشجویان دختر فعال مذهبی در گلباران حرم مطهر حضرت معصومه(س) حضور دارند».

۱۴۰۲/۰۲/۲۸ - ۰۹:۲۹