انجمن علمی دانشجویی گیاهپزشکی دانشگاه لرستان در مدت یک ماه، سه نمایشگاه گیاهان زینتی را برپا کرد

۱۴۰۲/۰۲/۲۷

انجمن علمی دانشجویی گیاهپزشکی دانشگاه لرستان در مدت یک ماه اخیر، تعداد سه نمایشگاه گیاهان زینتی را با همکاری دکتر حسین میرزایی‌نجفقلی، مدیر مدیر گروه گیاهپزشکی دانشگاه لرستان، در این دانشگاه برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دبیر انجمن علمی دانشجویی گیاهپزشکی دانشگاه لرستان، محمد هادی‌پور است.

دانشجویان همکار این برنامه عبارتند از: فاطمه حمیدی‌مقدم، محمد بازگیر، الهام بیرانوند، حدیث کشاورز، ریحانه عبدی، سعیده عزیزپور، یاسمن بابایی‌نژاد، مریم منصورزاده، پری‌ماه امیری، نازنین هوشمند، فاطمه کریمی، نگین پوربابایی.

گفتنی است برپایی سه نمایشگاه در مدت یک ماه، با اهداف فرهنگی و اقتصادی صورت گرفته است.

همچنین، بخشی از برنامه این نمایشگاه‌ها، مربوط به بهره‌گیری از ضایعات سراهای دانشجویی برای ساخت گلدان بوده است.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۲/۰۲/۲۷ - ۰۸:۲۸