پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

۱۴۰۲/۰۲/۲۷

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، با صدور پیامی، فرارسیدن 27 اردیبهشت‌ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

متن پیام دکتر حاتمی کن‌کبود به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

روابط عمومی نه تنها به‌عنوان يک نهاد تشريفاتی و حتی اجرايی، بلکه به‌عنوان يک سامانه مشورتی و مديريتی و عنصر اصلی ارتقاء و پيشرفت هر سازمان است.

روز ارتباطات و روابط عمومی فرصتی مغتنم است تا قدردان افرادی باشيم كه برای توسعه ارتباطات اجتماعی و تقويت معنوی و ارزشی اين حرفه ارزشمند، گام بر می‌بردارند.

به‌مناسبت ۲۷ اردیبهشت‌ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی، از همکاران گرامی در مجموعه‌ی روابط عمومی دانشگاه لرستان که معرّفان کارآمدی سیستم، بهبود سازمان و توسعه‌ی ارزش‌های حرفه‌ای این نهاد خدوم هستند صمیمانه قدردانی می‌کنم و ضمن تبریک صمیمانه این روز به همه فعالان این عرصه، بخشی از پیشنهادهای رهبر معظم انقلاب در حوزه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی را متذکر می‌شوم:

1_ از شیوه‌‌های جدید و جذاب اطلاع‌رسانی و تبلیغی استفاده شود.

2_ اطلاع مردم از کارها بسیار کار لازم و مهمی است.

3_ گزارش باید واقعاً هنرمندانه باشد.

4_ برنامه‌‌سازی کنید.

5_ کار اطلاع‌ رسانی، کارِ ظریفی است.

6_ واقعاً باید شیوه‌‌های کارساز را درنظر گرفت.

7_ به نحو مناسبی منتقل و منعکس شود.

8_ اطلاع‌‌رسانی به‌ هنگام و مستمر باشد.

9_ باید خبررسانی را کامل کنید.

10_ نباید مردم را در ابهام باقی گذاشت.

11_ پیشرفت‌ها را بگویید.

12_ شفّاف و صریح به مردم بگویید.

13_ اطّلاع‌ رسانىِ به هنگام، به جا و به شکل متین و صحیح باشد.

14_ تبلیغات درست، تبلیغات هنری است

15_ کار رسانه‌ای عُقلایی و هنرمندانه و درست باید انجام بگیرد.

۱۴۰۲/۰۲/۲۷ - ۱۰:۲۶