برگزاری کرسی «حجاب و عقلانیت» با حضور رئیس دانشگاه لرستان در خانه ملی گفت‌وگوی آزاد این دانشگاه

۱۴۰۲/۰۲/۲۶

کرسی علمی، ترویجی «حجاب و عقلانیت»، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در خانه ملی گفت‌وگوی آزاد این دانشگاه (سالن شهیدمیربهرسی) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 25 اردیبهشت‌ماه، کرسی علمی، ترویجی با موضوع حجاب و عقلانیت در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان با رویکرد گفت‌وگومحور برگزار شد.

در این کرسی درباره موضوعات مختلفی همچون چیستی عقلانیت حجاب، پوشش عقلانی یا دینی؟ ذاتی یا اجباری؟ اجتماعی یا شخصی؟ و ... گفت‌وشنود و مباحثه شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا خدایی، ارائه‌دهنده در این کرسی بود.

وی مدیر خانه ملی گفت‌وگوی آزاد دانشگاه لرستان است.

دکتر محمودی و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ضیایی نیز به‌عنوان ناقدان، دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

سایر شرکت‌کنندگان در کرسی نیز دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را درباره حجاب و عقلانیت مطرح کردند.

۱۴۰۲/۰۲/۲۶ - ۰۹:۵۵