بازدید رئیس دانشگاه لرستان از نمایشگاه گیاهان زینتی انجمن علمی دانشجویی گیاهپزشکی

۱۴۰۲/۰۲/۲۶

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان از نمایشگاه گیاهان زینتی انجمن علمی دانشجویی گیاهپزشکی دانشگاه لرستان واقع در محوطه سلف سرویس مرکزی این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 25 اردیبهشت‌ماه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، راهی نمایشگاه گیاهان زینتی شد که در محوطه سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان برپا شده است.

رئیس دانشگاه لرستان ضمن بازدید از این نمایشگاه با دانشجویان متصدی نمایشگاه درباره تقویت فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان، گفت‌وگو کرد.

این، سومین نمایشگاه در مدت یک ماه است که توسط انجمن علمی دانشجویی گیاهپزشکی دانشگاه لرستان برپا شده است.

دانشجویان متصدی و بازدیدکننده از نمایشگاه که در محل پرجمعیت محوطه سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان برپا شده است دیدگاه‌های خود را با دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

۱۴۰۲/۰۲/۲۶ - ۰۹:۱۳