سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۲/۰۲/۲۵

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، با صدور حکمی، دکتر بهروز رضایی‌علم، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق قدرت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان را به‌عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس پیشنهاد دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر رضایی‌علم به‌عنوان سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان منصوب شد.

رئیس دانشگاه لرستان از دکتر حسین حاتمی، مدیر پیشین امور پژوهشی دانشگاه لرستان به‌خاطر اقدامات و فعالیت‌های انجام شده، قدردانی کرد.

در حکم رئیس دانشگاه لرستان خطاب به دکتر بهروز رضایی‌علم، آمده است:

«امید است با اتکای به خداوند متعال و باتوجه به اسناد بالادستی به‌ویژه رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) درباره اهمیت پژوهش، تحقیقات و فناوری در پیشرفت همه‌جانبه کشور، بتوانید شاخص‌های حوزه کاری مدیریت امور پژوهشی دانشگاه لرستان را در همه ابعاد، ارتقاء دهید».

۱۴۰۲/۰۲/۲۵ - ۱۸:۱۸