رئیس دانشگاه لرستان: راه اصلی ورود به شهر پاک قرآن، پیروی از اهل بیت است

۱۴۰۲/۰۲/۲۵

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در آیین سوگواری سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) در سخنانی گفت: «راه اصلی ورود به شهر پاک قرآن کریم، پیروی از اهل بیت (علیهم‌السلام) است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر نظری در این آیین که شامگاه یکشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه در مسجد حضرت فاطمه‌زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «براساس تعالیم حضرت امام علی(ع)، دروازه اصلی رسیدن به معرفت عمیق، اهل بیت هستند».

وی توضیح داد: «قرآن کریم و پیامبر گرامی اسلام (ص)، شهر پاک هستند و راه و دروازه اصلی ورود به این شهر پاک، پیروی از اهل بیت است».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان تبیین کرد: «تلاش کنیم تعالیم قرآن کریم، نهج البلاغه و اهل بیت (علیهم‌السلام) را در جامعه به‌ویژه در سطح جوانان و دانشجویان ترویج کنیم».

گفتنی است دانشگاهیان استان لرستان و خانواده‌های آن‌ها د راین آیین معنوی شرکت کردند.

۱۴۰۲/۰۲/۲۵ - ۰۸:۳۵