۱۴۰۲/۰۲/۲۵

نشست پرسش و پاسخ اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان با هیئت رئیسه این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز دوشنبه، 25 اردیبهشت‌ماه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد اعضای هیئت علمی این دانشکده با رویکرد مطالبه‌گری، مهم‌ترین مشکلات و مسائل دانشکده علوم پایه را در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی، بیان کردند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست بر این نکته تصریح کرد که برگزاری چنین نشست‌هایی بایستی تداوم داشته باشد تا با همفکری و شنیدن ایده‌ها و راهکارهای علمی و قابل اجرا، بتوان مسائل و مشکلات موجود را رفع کرد.

دکتر نظری به پرسش‌های گوناگون اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه پاسخ داد.

همچنین، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و دکتر غضنفری مطلق، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان نیز در این نشست پرسش و پاسخ حضور داشتند و به پرسش‌های اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه، پاسخ دادند.

۱۴۰۲/۰۲/۲۵ - ۱۳:۴۷