نخستین همایش مدیران تشکل‌های دانشی بسیج استان لرستان با حضور رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۲۴

نخستین همایش مدیران تشکل‌های دانشی بسیج استان لرستان با حضور رئیس دانشگاه لرستان در سالن شهید شکوهی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این همایش، روز یکشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، سرهنگ پاسدار محمد محمودوند، معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان، دکتر مهدی‌ رضایی‌نژاد، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان و هیئت همراه در سالن شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

همچنین در این همایش، از مدیران تشکل‌های دانشی بسیج استان لرستان تجلیل شد.

انجام کارهای بزرگ با اعتماد به نفس، بلندپروازی و کار جهادی

سرهنگ پاسدار محمد محمودوند، معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان، در این همایش، در سخنانی گفت: «براساس رهنمودها و سخنان مقام معظم رهبری، کارهای بزرگ انقلاب اسلامی ایران، از طریق سه ویژگی اعتماد به نفس، بلندپروازی و کار جهادی حاصل شده است».

سرهنگ محمودوند توضیح داد: «نخبگان دارای هر سه ویژگی اعتماد به نفس، بلندپروازی و کار جهادی هستند و این سه ویژگی برپایه رهنمودهای مقام معظم رهبری، باعث پیشرفت انقلاب اسلامی شده است».

وی، بیان کرد: «حرکت در مسیر تحول، مستلزم بهره‌گیری از نخبگان برای رفع مشکلات کشور است».

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، تصریح کرد: «رسیدن به تحول و پیشرفت همه‌جانبه مستلزم بهره‌گیری از نخبگان و هوش‌ها و استعدادهای برتر جامعه است».

وی در بخش دیگری از گفته‌هایش، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان را چهره‌ای انقلابی و جهادی دانست.

افزایش نقش بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در تمدن‌سازی نوین اسلامی

دکتر مهدی رضایی‌نژاد، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان در این همایش در سخنانی گفت: «تلاش می‌کنیم نقش سازمان علمی، پژوهشی و فناوری بسیج در افزایش قدرت علم و فناوری کشور در راستای اثرگذاری در تمدن‌سازی نوین اسلامی، گسترش یابد».

رضایی‌نژاد توضیح داد: «تعداد 12 مرکز رشد، 13 خانه نخبگان و 23 پایگاه علمی در سراسر استان لرستان دارد؛ مجموع این‌ها به عنوان تشکل‌های دانشی بسیج استان نام‌گذاری شده‌اند».

وی تصریح کرد: «همایش مدیران تشکل‌های دانشی بسیج استان لرستان از نوع یک‌روزه و گفت‌وگومحور همراه با کارگاه‌های تخصصی در دانشگاه لرستان برگزار شد».

دکتر رضایی‌نژاد تصریح کرد: «رویکرد این است که برنامه‌های تشکل‌های دانشی بسیج استان لرستان با روش‌های علمی و جهادی پیش بروند».

۱۴۰۲/۰۲/۲۴ - ۱۷:۵۴