آیین سوگواری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) با حضور دانشگاهیان لرستان برگزار شد/ گزارش تصویری

۱۴۰۲/۰۲/۲۵

آیین سوگواری سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع)، با مشارکت و حضور اعضای هیئت علمی، یاوران علمی، دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها به میزبانی مسجد حضرت فاطمه‌زهرا(س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، یکشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه، بعد از نماز جماعت مغرب و عشاء در مسجد حضرت فاطمه‌زهرا (س) دانشگاه لرستان برگزار شد و دانشگاهیان استان لرستان با شرکت در این آیین به سوگواری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) پرداختند.

در این آیین، آیاتی از قرآن کریم توسط محمدجواد قیاسی قرائت شد.

مداحی آیین نیز توسط محمدجواد احمدی صورت گرفت.

همچنین، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمهدی خضری، امام جمعه موقت قزوین به‌عنوان سخنرانی این آیین، در سخنانی، برخی مهم‌ترین ویژگی‌های سبک زندگی حضرت امام جعفر صادق(ع) را برای شرکت‌کنندگان، تبیین کرد.

وی در بخش دیگری از گفته‌هایش، مهدویت و فلسفه انتظار را تشریح کرد.

این آیین با همکاری قرارگاه هیئت‌های دانشجویی استان لرستان، اجتماع هیئت‌های دانشجویی استان لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

گزارش تصویری روابط عمومی دانشگاه لرستان از این آیین معنوی و مذهبی را ببینید:

۱۴۰۲/۰۲/۲۵ - ۰۰:۲۶