کارگاه اتوماسیون اداری اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۲۳

کارگاه آموزشی کار با اتوماسیون اداری برای اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان،مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان، در راستای افزایش بهره‌وری و توانمندی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و یاوران علمی (کارکنان) این دانشگاه، روز شنبه ۲۳ اردیبهشتـماه کارگاه آموزشی «کار با اتوماسیون اداری»، همچنین آشنایی با قابلیت‌های مدیریتی و داشبورد مکاتباتی این سیستم را به‌صورت حضوری و مجازی برگزار کرد.

در این کارگاه آموزشی که در دو نوبت صبح و عصر در سایت مرکزی دانشگاه لرستان و دانشکده کشاورزی این دانشگاه برگزار شد ضمن آشنا نمودن کاربران با فرآیند تولید و ارسال مکاتبات، همه ابزارهای مورد نیاز جهت سهولت در امر رصد و پیگیری گردش نامه‌های الکترونیکی تا حصول نتیجه آموزش داده شد.

مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان، دکتر وحید مهرداد است.

ویدئوهای آموزشی حاصل از این کارگاه‌های آموزشی در لینک زیر در دسترس اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان قرار دارد:

۱۴۰۲/۰۲/۲۳ - ۲۲:۵۱