اجرای برنامه‌های متنوع در دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته سراهای دانشجویی

۱۴۰۲/۰۲/۲۳

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در آیین گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: «کارگاه‌های آموزشی، بازدیدهای مستمر از سراهای دانشجویی و برنامه‌های متنوعی در هفته خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه لرستان اجرا شده است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین در این آیین که صبح روز شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه در سالن اجتماعات شهید شکوهی برگزار شد توضیح داد: «در هفته خوابگاه‌های دانشجویی، مدیران حوزه معاونت دانشجویی با همکاری سرپرستان خوابگاه‌ها برنامه‌های متنوعی را اجرا کردند».

دکتر شاهین افزود: «بازدیدهای میدانی از سراهای دانشجویی و گفت‌وگو با دانشجویان از جمله برنامه‌های هفته خوابگاه‌هاست که البته این برنامه‌ها تداوم‌دار هستند و مقطعی نیستند».

وی اظهار داشت: «رویکرد معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان آن است که مشارکت دانشجویان در فعالیت‌ها بیشتر شود».

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: «دانشجویان آینده‌سازان ایران بزرگ هستند و رسالت ماست که هرچه بهتر و کیفی‌تر به دانشجویان خدمات ارائه دهیم».

۱۴۰۲/۰۲/۲۳ - ۲۳:۰۵