کسب عنوان «شایسته تقدیر» توسط دو دانشجوی پسر دانشگاه لرستان در جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور

۱۴۰۲/۰۲/۲۲

دو نفر از دانشجویان پسر دانشگاه لرستان موفق شدند در سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه لرستان، عنوان «شایسته تقدیر» را کسب کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، محمدامین موحدیان، دانشجوی مهندس برق (گرایش الکترونیک) دانشگاه لرستان توانست در رشته طراحی پوستر، عنوان شایسته تقدیر را به دست آورد.

همچنین، امیررضا مددیان، دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه لرستان نیز توانست در رشته فیلم‌نامه‌نویسی عنوان شایسته تقدیر را کسب کند.

برگزیدگان مرحله سراسری سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور به مرحله بعدی یعنی مرحله ملی راه می‌یابند.

سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از 16 تا 19 اردیبهشت‌ماه سال جاری به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در آیین پایانی این جشنواره نیز دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان حضور یافتند.

این اولین بار است که دانشگاه لرستان میزبان جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور می‌شود.

در این جشنواره تعداد 450 نفر از سراسر کشور (دانشگاه‌های تابع وزارت علوم) شرکت کردند.

۱۴۰۲/۰۲/۲۲ - ۰۷:۳۱