رونمایی از کتاب در دانشگاه لرستان ذیل برنامه‌های علمی، فرهنگی سومین جشنواره سراسری اقوام ایران‌زمین

۱۴۰۲/۰۲/۲۰

آیین رونمایی از چند کتاب در دانشگاه لرستان ذیل برنامه‌های علمی، فرهنگی سومین جشنواره سراسری اقوام ایران‌زمین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 20 اردیبهشت‌ماه، آیین رونمایی از چند کتاب با حضور میثاق گودرزی، مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی غرب کشور، دکتر علی نوری، مدیر مرکز لرستان‌شناسی، سید غلامرضا نعمت‌پور، معاون امور هنری، سینمایی و سمعی، بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان و امین آزادبخت، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این آیین که بخشی از برنامه‌های مختلف علمی و فرهنگی سومین جشنواره سراسری اقوام ایران‌زمین است برخی چهره‌های هنری، فرهنگی و سینمایی استان لرستان همچون سیدمحمد سیف‌زاده، سیامک موسوی و ناصر ناصرپور نیز حضور داشتند.

در این آیین، شرکت‌کنندگان، هر کدام دیدگاه‌های خود را در رابطه با راهکارهای تقویت فعالیت‌های علمی مرکز لرستان‌شناسی و فعالیت‌های علمی مرتبط با تهیه کتاب‌های لرستان‌شناسی بیان کردند.

میثاق گودرزی، مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور نیز در این آیین در سخنان کوتاهی، تولید محتوا برمبنای سند‌‌های به‌دست آمده در راستای لرستان‌شناسی، از جمله اقدامات ارزشمند دانست.

وی توضیح داد که چندی پیش، با تعامل خوب دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان، تفاهم‌نامه دوجانبه توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور با دانشگاه لرستان منعقد و مبادله شد.

گفتنی است برنامه‌های گوناگون علمی، فرهنگی سومین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین با همکاری دانشگاه لرستان، مرکز لرستان‌شناسی و جهاد دانشگاهی استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

در آیین مذکور، کتاب‌هایی همچون «اسناد نویافته در هنر، سینما، فیلم و تئاتر در لرستان» تألیف دکتر شهاب شهیدانی، «مستوفی لرستان» تألیف سیدیداله ستوده و «مجموعه اشعار قلندرانه»، تألیف مختار فیلی رونمایی شدند.

۱۴۰۲/۰۲/۲۰ - ۲۳:۴۵