بازدید سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان از شعبه‌های اخذ رأی انتخابات شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه

۱۴۰۲/۰۲/۲۰

دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و زارعی، مدیر امور دانشجویی این دانشگاه از شعبه‌های اخذ رأی انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید، روز چهارشنبه، 20 اردیبهشت‌ماه در محل برخی سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان صورت گرفت.

علی زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان در این رابطه به خبرنگار ما گفت: «انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با شرکت 25 کاندیدا برگزار شده است».

وی توضیح داد: «در انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، تعداد 9 نفر اصلی و علی‌البدل با رأی دانشجویان به عنوان اعضای شورای صنفی دانشگاه لرستان انتخاب می‌شوند».

وی تشریح کرد: «دانشجویانی که ساکن سراهای دانشجویی نیستند این امکان را داشتند که از طریق مجازی نیز رأی بدهند».

گفتنی است اعضای منتخب به مدت یک سال این مسئولیت را عهده‌دار خواهند بود.

در حال حاضر، پیمان شمسی دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۲/۰۲/۲۰ - ۲۲:۴۴