رئیس دانشگاه لرستان در آیین پایانی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور: راه روشن و حق، راه قرآن و عترت است

۱۴۰۲/۰۲/۱۹

رئیس دانشگاه لرستان در آیین پایانی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه لرستان گفت: «راه روشن و حق، راه قرآن و عترت است»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در این آیین که عصر روز سه‌شنبه، 19 اردیبهشت‌ماه با حضور دکتر زیویار، استاندار لرستان، دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و سایر شرکت‌کنندگان در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، جشنواره خوبی‌ها و زیبایی‌هاست و برگزاری این جشنواره برای استان لرستان و دانشگاه لرستان، منشاء خیر و برکت است».

وی اظهار داشت: «بین قرآن کریم و عترت، یک پیوند ناگسستنی وجود دارد؛ تاریکی‌ها فقط به‌وسیله قرآن کریم از بین می‌روند».

رئیس سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور بیان کرد: «اهل بیت (علیهم‌السلام) همگی ستاره‌های درخشان هدایت انسان هستند».

دکتر علی نظری افزود: «راه روشن، حرکت در مسیر قرآن کریم و اهل بیت (علیهم‌السلام) است».

وی تصریح کرد: «مسیر حق، مسیر پیروی از قرآن و عترت است».

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: «از پیام‌های برگزاری این‌گونه جشنواره آن است که در برابر نظام سلطه باید ایستادگی کرد».

دکتر علی نظری اظهار داشت: «همچنین از دیگر پیام‌های این‌ نوع جشنواره آن است که دانشگاه‌ها بایستی به نظام مسائل محیط پیرامون خود و جامعه، ورود کنند».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان گفت: «اگر انسان می‌خواهد مانا و ماندگار بشود بایستی برپایه تعالیم قرآن کریم، اهل انفاق باشد».

دکتر علی نظری تصریح کرد: «حرکت در مسیر قرآن کریم و عترت همان مسیری است که شهدای بزرگی همچون شهید سلیمانی آن‌را طی کردند».

دکتر نظری تأکید کرد: «ما باید همواره آماده باشیم خود را فدای قرآن کریم، عترت و رهبری کنیم».

گفتنی است در این آیین، برگزیدگان سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، تجلیل شدند.

۱۴۰۲/۰۲/۱۹ - ۲۲:۰۱