معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم برای شرکت در آیین پایانی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها وارد دانشگاه لرستان شد

۱۴۰۲/۰۲/۱۹

دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم به‌منظور شرکت در آیین پایانی سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور وارد دانشگاه لرستان شد و در اولین برنامه خود، با حضور در مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان به مقام شامخ شهیدان سرافراز ایران اسلامی، احترام گذاشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز سه‌شنبه، 19 اردیبهشت‌ماه، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با استقبال دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دالوند، معاون استاندار لرستان و معاونان و مدیران دانشگاه لرستان، وارد دانشگاه لرستان شد.

وی و هیئت همراه در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان حضور یافتند و به مقام شامخ شهدای والامقام احترام گذاشتند.

آیین پایانی سی هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

تعداد 450 شرکت‌کننده از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور (دانشگاه‌های تابع وزارت علوم) در این رویداد فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی کشور شرکت کرده‌اند.

۱۴۰۲/۰۲/۱۹ - ۱۲:۰۶