نظارت میدانی رئیس و دبیر سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور بر برنامه‌ها

۱۴۰۲/۰۲/۱۸

دکتر علی نظری، رئیس سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور و دکتر محمد حیاتی، دبیر این جشنواره با حضور مستمر میدانی، بر چگونگی کیفیت اجرای برنامه‌ها، نظارت و از بخش‌های مختلف این جشنواره سراسری بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های کشور از صبح روز یکشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه لرستان آغاز شد.

از همان ابتدای آغاز این رویداد مهم فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی کشور که با حضور 450 شرکت‌کننده از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در حال برگزاری است دکتر علی نظری، رئیس و دکتر محمد حیاتی، دبیر جشنواره به صورت مستمر و مداوم در بخش‌های مختلف این رقابت سراسری حضور داشته و بر کیفیت اجرای برنامه‌ها نظارت میدانی کرده‌اند.

گفتنی است مدیر اجرایی این جشنواره، دکتر فاطمه احمدی است.

آیین پایانی این جشنواره، روز سه شنبه، 19 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار می شود.

۱۴۰۲/۰۲/۱۸ - ۱۵:۰۰