حضور میدانی رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم در سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور

۱۴۰۲/۰۲/۱۸

احسان خامنوی‌خیابانی، رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور و نظارت میدانی، از بخش‌های مختلف سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، از ابتدای آغاز سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه لرستان که از صبح روز یکشنبه، 17 اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد رئیس اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بخش های مختلف این جشنواره در دانشگاه لرستان بازدید کرده است.

در این جشنواره 450 شرکت کننده از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور حضور دارند و در 9 رشته و 40 گرایش زیرمجموعه قرآن و عترت به رقابت می پردازند.

سالن‌های مختلف اجتماعات دانشگاه لرستان در این روزها پذیرای رقابت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است.

این اولین بار است که استان لرستان و دانشگاه لرستان میزبان جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور است.

۱۴۰۲/۰۲/۱۸ - ۱۴:۲۵