بازدید رئیس جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور از محل اسکان دانشجویان

۱۴۰۲/۰۲/۱۷

دکتر علی نظری، رئیس سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از امکانات و محل‌های اسکان دانشجویان شرکت‌کننده در این رویداد بزرگ فرهنگی به میزبانی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، ضمن بازدید از هتل‌های محل اسکان شرکت‌کنندگان، به گفتگو با دانشجویان و کارشناسان شرکت‌کننده پرداخت.

در این بازدید، میثاق حیدری، رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، مهدی امید و محمد یگانه از اعضای کمیته‌های این جشنواره، دکتر نظری را همراهی کردند.

گفتنی است سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در این روزها در دانشگاه لرستان در حال برگزاری است.

تعداد 450 شرکت‌کننده از بیش از 100 دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشور در این رویداد بزرگ فرهنگی اجتماعی وزارت علوم شرکت کرده‌اند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان میزبان اصلی این رویداد فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی کشور است.

دبیر این جشنواره دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۲/۰۲/۱۷ - ۱۳:۴۷