دانشگاه لرستان میزبان سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

۱۴۰۲/۰۲/۱۶

سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از 16 تا 19 اردیبهشت‌ماه سال جاری در دانشگاه لرستان (حوزه کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این جشنواره سراسری، حدود 450 دانشجو از بیش از 100 دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشور، در دانشگاه لرستان حضور دارند و به رقابت در 9 رشته اصلی و 40 گرایش اصلی قرآن و عترت خواهند پرداخت.

این روزها، حوزه کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با همکاری سایر بخش‌ها و واحدهای این دانشگاه به صورت مداوم، مستمر و شبانه روزی مشغول فراهم‌آوری مقدمات کار برای برگزاری هرچه کیفی تر این جشنواره معتبر سراسری کشوری است.

براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته برخی مقامات عالی وزارت علوم و استان در این جشنواره شرکت خواهند کرد.

فضاسازی ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز براساس محتوای جشنواره، فراهم شده است.

۱۴۰۲/۰۲/۱۶ - ۱۲:۰۸