رئیس دانشگاه لرستان از دبیرخانه سمینار بین‌المللی آنالیز ریاضی و کاربردهای آن بازدید کرد

۱۴۰۲/۰۲/۱۵

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان از دبیرخانه بیست و پنجمین سمینار بین‌المللی آنالیز ریاضی و کاربردهای آن واقع در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این بازدید، رئیس دانشگاه لرستان، برگزاری این رویداد معتبر بین‌المللی علمی را یک اقدام مهم توسط دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان با همکاری انجمن ریاضی ایران دانست.

دکتر نظری برگزاری چنین رویداد مهم علمی به میزبانی دانشگاه لرستان و استان لرستان را بسترساز ارتباط هرچه بیشتر علمی بین دانشگاه لرستان با سایر دانشگاه‌های داخل و خارج کشور در حوزه ریاضی دانست.

گفتنی است دبیر این سمینار معتبر بین‌المللی، دکتر امیرقاسم غضنفری‌مطلق، دبیر علمی، دکتر سیروس مرادی و دبیر اجرایی، دکتر ناصر عباسی است.

سخنران مهم این سمینار معتبر بین‌المللی که از 13 تا 15 اردیبهشت‌ماه به دو صورت حضوری و مجازی در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد عبارتند از:

1ـ پروفسور هوگو قهرمانی از دانشگاه کردستان.

2ـ پروفسور مجید فخار از دانشگاه اصفهان.

3ـ پروفسور مجید اسحاقی‌گرجی از دانشگاه سمنان.

4ـ پروفسور علی فرج‌زاده از دانشگاه رازی کرمانشاه.

5ـ پروفسور شوکت آیوپف از آکادمی علوم ازبکستان.

6ـ پروفسور کریستوفر هیل از مؤسسه فناوری جورجیا آمریکا.

7ـ پروفسور فدور سوکوچف از دانشگاه نیوسوت ولز استرالیا.

8ـ پروفسور دراگومیر از دانشگاه ویکتوریا ملبورن استرالیا.

9ـ پروفسور راوی اگروال از دانشگاه کینگ ولز تگزاس آمریکا.

۱۴۰۲/۰۲/۱۵ - ۲۱:۰۶