برگزاری اردوی فرهنگی، زیارتی، تفریحی دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۲/۱۵

اردوی فرهنگی، زیارتی و تفریحی دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به مقصد شهرستان چگنی و امامزاده پیرشمس الدین( ع) در روز پنجشنبه 14 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، از اولویت‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان براساس یکی از مصوبات شورای رؤسا، معاونان و مدیران دانشگاه‌های منطقه 5 کشور، برگزاری اردوهای فرهنگی، تفریحی زیارتی برای دانشجویان خوابگاهی است که با هدف ایجاد روحیه نشاط و پویایی در محیط خوابگاه‌ها تدارک و برنامه‌ریزی شده است.

در این اردو مسئول حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه لرستان، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، مدیر واحد خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان حضور داشتند.

این اردوها در پنجشنبه‌ها ویژه خواهران و جمعه‌ها ویژه برادران تا هفته نخست خردادماه 1402برگزار می‌شوند.

گفتنی است بیش از 80 نفر در این اردو شرکت کردند.

۱۴۰۲/۰۲/۱۵ - ۲۰:۲۱