اولین دوره آموزش کارکنان شهرداری‌های لرستان توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۲/۱۳

دوره آموزشی «توسعه فضای سبز شهری» به عنوان اولین دوره از مجموعه دوره‌های آموزش کارکنان شهرداری‌های استان توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگه لرستان، دکتر حمیدرضا عیسوند، رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان با اعلام این خبر گفت: «نظر به تأکید ریاست محترم دانشگاه، آقای دکتر نظری، درخصوص ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با جامعه، انتقال دانش و تجربه اساتید دانشگاه به جامعه هدف، برگزاری دوره‌های تقاضامحور و درآمدزایی، گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه در مناقصه برگزاری دوره‌های آموزشی کارکنان شهرداری‌های استان که توسط دفتر امور شهری و شوراهای استانداری برگزار شد شرکت کرد و برنده این مناقصه شد».

دکتر عیسوند اظهار داشت: «تعداد این دوره‌ها که با هدف افزایش مهارت‌های شغلی کارکنان بخش‌های مختلف شهرداری‌های استان برگزار خواهند شد ۵۰ دوره و مجموع شرکت کنندگان حدود ۱۵۰۰ نفر خواهند بود».

وی ادامه داد: «بودجه مورد نیاز برگزاری این دوره‌ها توسط شهرداری‌های استان متناسب با تعداد نفراتی که برای شرکت در دوره‌ها معرفی می‌کنند تامین می‌شود».

۱۴۰۲/۰۲/۱۳ - ۰۸:۲۰