رئیس دانشگاه لرستان: مکتب شهید مطهری مکتب شهادت، جهاد و ایثار در راه خداست

۱۴۰۲/۰۲/۱۲

رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، همزمان با روز معلم و استاد و سالروز شهادت آیت‌الله استاد مطهری، به عنوان سخنران در جمع پرسنل آمادگاه مهماتی شهید الماسیان خرم آباد (ارتش) گفت: «مکتب علامه استاد شهید مرتضی مطهری، مکتبی است که محصول آن، شهادت، مقاومت، جهاد و ایثار در راه خداست».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، صبح روز سه شنبه، 12 اردیبهشت ماه (روز معلم و استاد) در راستای برنامه های سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، در جمع ارتشیان آمادگاه مهماتی شهید الماسیان خرم‌آباد تصریح کرد: «معلمان، کلمه طیبه هستند و نقش آنها در تربیت انسان‌های آینده‌ساز، بسیار مهم است؛ شهید علامه مطهری به ما آموخت که اهل تفکر، تأمل و تحلیل باشیم».

دکتر نظری افزود: «یکی از رسالت‌های آمادگاه‌ها، تحلیل وضعیت خود و تحلیل مبتنی بر آینده‌نگری وضعیت رفتارهای دشمن است؛ نیروهای مسلح به تعبیر امام علی (ع)، زینت‌بخش کشور هستند».

وی بیان کرد: «معلمان به ما آموخته‌اند که نظام مسائل خود را تحلیل کنیم و از سوی دیگر، وضعیت رفتارهای دشمن را هم بسنجیم».

رئیس دانشگاه لرستان اظهار داشت: «داشتن نگاه تحلیلی به مسائل از جمله آموزه‌های معلمان است و نقش معلمان همچون نقش و جایگاه انبیاء است».

دکتر علی نظری، تصریح کرد: «نیروهای مسلح از عوامل مهم غرور و اقتدار کشور و باعث افتخار و مباهات هستند».

دکتر نظری در بخش دیگری از گفته‌هایش، یاد و خاطره شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران از جمله شهید الماسیان را گرامی داشت.

در این آیین، جمعی از فعالان قرآنی، فرهنگی و ورزشی آمادگاه مهماتی شهید الماسیان خرم آباد، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، تجلیل شدند.

۱۴۰۲/۰۲/۱۲ - ۱۵:۵۴