حضور رئیس دانشگاه لرستان در جمع اعضای هیئت علمی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی و تبریک روز معلم و استاد

۱۴۰۲/۰۲/۱۲

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان با حضور در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان در جمع اعضای هیئت علمی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، روز معلم و استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز سه‌شنبه، 12 اردیبهشت‌ماه، همزمان با روز معلم و استاد، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان راهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان شد و در اتاق اساتید با اعضای هیئت علمی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت‌وگو کرد و روز استاد را به ایشان شادباش گفت.

اعضای هیئت علمی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان نیز در فضایی صمیمی، با رئیس دانشگاه لرستان گفت‌وگو کردند.

در این دیدار مناسبتی و دوستانه، دکتر عزیزی، رئیس پیشین دانشگاه لرستان، دکتر نصرالهی، سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان و دکتر حقی‌زاده، سرپرست دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه نیز حضور داشتند.

۱۴۰۲/۰۲/۱۲ - ۱۶:۱۲