سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان: اسم خلیج، همواره فارس است و برخی شیطنت‌ها برای تغییر نام، محکوم به ناکامی است

۱۴۰۲/۰۲/۱۱

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و عضو هیئت علمی علوم سیاسی این دانشگاه، در نشست دانشگاهی «خلیج تا ابد فارس»، گفت: «اسم خلیج فارس، همواره فارس باقی خواهد ماند و برخی شیطنت‌ها از سوی بیگانگان برای تغییر نام این خلیج، محکوم به ناکامی است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، روز دوشنبه، 11 اردیبهشت ماه، در این نشست که در سالن شهیدشکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد:«وجود تنگه هرمز و اهمیت منابع انرژی همچون نفت و گاز، گویای جایگاه و اهمیت بالای ایران در این منطقه است».

دکتر شاهین، تصریح کرد: «اسم جعلی خلیج عربی، نوعی شیطنت بدون نتیجه است؛ زیرا نام خلیج فارس برای همیشه و ابدی، فارس بوده و خواهد بود».

عضو هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه لرستان تصریح کرد: «ایران،سرآمد کشورهای حوزه خلیج فارس به لحاظ اهمیت ژئوپلیتیک، جغرافیا، جمعیت، انرژی و سیاست است».

گفتنی است نشست گرامیداشت روز ملی خلیج فارس، با همکاری گروه علوم سیاسی دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

۱۴۰۲/۰۲/۱۱ - ۱۳:۰۸