بازدید سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان از سراهای دانشجویی دخترانه و گفت‌وگو با دانشجویان

۱۴۰۲/۰۲/۱۱

دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان از مجموعه سراهای دانشجویی دخترانه فاطمیه این دانشگاه بازدید و با دانشجویان دختر گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، شامگاه دوشنبه، 11 اردیبهشت‌ماه، دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان، ماسوری، رئیس اداره سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان، کریمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه لرستان، اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، شاکرمی، مدیر امور عمرانی دانشگاه لرستان و هیئت همراه، راهی سراهای دانشجویی دخترانه فاطمیه دانشگاه لرستان شدند و از بخش‌های مختلف این سراها بازدید کردند.

همچنین نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دختر ساکن این سراها با دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در نمازخانه سرای دانشجویی برگزار شد و دانشجویان دختر انواع مطالبات و مشکلات صنفی مرتبط با زندگی و زیست خوابگاهی را با سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

در ساعت توزیع غذای شام نیز دکتر مهدی شاهین و هیئت همراه از نحوه توزیع غذا بازدید و درباره کیفیت غذا با دانشجویان دختر ساکن سراهای دانشجویی، گفت‌وگو کردند.

در شب‌های گذشته نیز دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و هیئت همراه که شامل مدیران حوزه کاری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان می‌شود از سراهای مختلف پسرانه و دخترانه دانشگاه لرستان بازدید کردند.

۱۴۰۲/۰۲/۱۱ - ۲۲:۳۴