آغاز کارگاه‌های دانشجویی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته سلامت

۱۴۰۲/۰۲/۱۰

کارگاه‌های آموزشی دانشجویی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، مختص هفته سلامت آغاز شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، از 9 تا 15 اردیبهشت‌ماه، به‌عنوان هفته سلامت نام‌گذاری شده است.

به‌همین مناسبت، مرکز مشاوره، سبک زندگی و سلامت دانشگاه لرستان کارگاه‌های مختلف و متنوعی را در این هفته برای دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

این کارگاه‌ها با هدف آموزش و ارتقای سطح امنیت روانی دانشجویان برگزار می‌شوند.

همچنین، آگاهی‌رسانی و آگاهی‌بخشی در جهت پیشگیری از انواع آسیب‌های اجتماعی از دیگر اهداف برگزاری کارگاه‌هاست.

از صبح روز یکشنبه، 9 اردیبهشت‌ماه 1401 این کارگاه‌ها آغاز شدند.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان، دکتر فضل‌اله میردریکوند است.

این مرکز، زیرنظر معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند.

اسامی و عناوین کارگاه‌های دانشجویی هفته سلامت دانشگاه لرستان در تصویر زیر آمده است:

۱۴۰۲/۰۲/۱۰ - ۱۱:۴۳