استاد زمین‌شناسی اقتصادی دانشگاه لرستان در جمع اعضای هیئت علمی نمونه کشور قرار گرفت

۱۴۰۲/۰۲/۱۰

دکتر حسن زمانیان، رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و استاد زمین‌شناسی اقتصادی دانشگاه لرستان، به‌عنوان استاد نمونه در جمع اعضای هیئت علمی نمونه کشوری سال تحصیلی 1401_ 1400 قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس نامه‌ای که به امضای دکتر محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه رسیده آمده است دکتر حسن زمانیان به عنوان عضو هیئت علمی نمونه کشوری در سال تحصیلی 1400_ 1401 انتخاب شده است و در جمع اعضای هیئت علمی نمونه کشوری قرار گرفت.

از دکتر زمانیان دعوت شده است در آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که قرار است با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر زلفی‌گل، به‌مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد و سالروز شهادت آیت‌الله استاد مطهری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود حضور یابد.

انتخاب دکتر زمانیان، رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان به‌عنوان عضو هیئت علمی نمونه کشوری را، تبریک می‌گوییم.

۱۴۰۲/۰۲/۱۰ - ۱۵:۱۲