بازدید سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان از سراهای دانشجویان دختر

۱۴۰۲/۰۲/۰۹

دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و هیئت همراه، شامگاه جمعه، 8 اردیبهشت‌ماه، از سراهای دانشجویان دختر سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید و با دانشجویان، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان همراه با سایر مدیران حوزه کاری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان همچون زارعی (مدیر امور دانشجویی دانشگاه)، ماسوری ( مدیر اداره سراهای دانشجویی)، کریمی ( مدیر اداره تغذیه دانشگاه) از مجموعه سراهای دانشجویی دختر سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید و با دانشجویان ساکن این سراها، گفت‌وگو کردند.

همچنین در نمازخانه‌های سراهای دانشجویی، نشست گفت‌وگومحور دانشجویان دختر با دکتر مهدی شاهین و هیئت همراه برگزار شد.

دانشجویان دختر در این نشست، مطالبات و مشکلات صنفی مربوط به محیط زیست و زندگی خوابگاهی را بیان کردند و دکتر مهدی شاهین، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، دستورات لازم را صادر کرد.

دکتر شاهین، در جمع دانشجویان دختر ساکن سراهای دانشجویی سایت مرکزی دانشگاه لرستان، دانشجویان را آینده‌سازان و سرمایه‌های کشور دانست.

وی نکات و توضیحاتی را درباره نظافت خوابگاه‌ها، ترددهای دانشجویان به سراهای دانشجویی، وظایف سرپرستان سراهای دانشجویی و ... برای دانشجویان دختر بیان کرد.

همچنین، مدیران حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان که در این بازدید، دیدار و نشست حضور داشتند هرکدام مرتبط با حوزه وظایف قانونی خویش، به پرسش‌های دانشجویان دختر ساکن سراهای دانشجویی، پاسخ دادند.

۱۴۰۲/۰۲/۰۹ - ۱۲:۰۸