رئیس دانشگاه لرستان و مدیر آموزش این دانشگاه از حوزه‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش بازدید کردند

۱۴۰۲/۰۲/۰۸

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر امین طاهری‌گراوند، مدیر امور آموزش دانشگاه لرستان و بازرسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان از حوزه‌های مختلف آزمون استخدامی آموزش و پرورش واقع در دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 8 اردیبهشت‌ماه 1402، آزمون استخدامی آموزش و پرورش، رشته شغلی آموزگار ابتدایی، همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های مختلف آزمون استان لرستان و دانشگاه لرستان نیز برگزار شد.

محل آزمون بیش از 3 هزار نفر از داوطلبان استان لرستان، حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان بود.

در کل استان لرستان، تعداد 19321 نفر داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش (رشته شغلی آموزگار ابتدایی)، ثبت‌نام کردند.

از این تعداد، 3198 داوطلب در حوزه های مختلف آزمون دانشگاه لرستان به رقابت پرداختند.

از مجموع داوطلبان کل استان لرستان (19321 نفر)، 81 درصد زن و 19 درصد مرد هستند.

تمهیدات و تدابیر ترافیکی حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان به ویژه سایت مرکزی کمالوند که بیش از دو هزار داوطلب در این سایت به رقابت پرداختند توسط مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان با همیاری و همکاری پلیس راه استان لرستان، اجرا شد.

۱۴۰۲/۰۲/۰۸ - ۱۱:۲۷